T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Hari pertama bekerja

on March 2, 2010

Officially.. im a worker..

hahhaa lol!

training utk 1 month ni.. so takde ape sgt to tell but it just a small company area Kelana Jaya…

Environment ok.. people are friendly and so kind.. i hope i can do better..

farkingggg tiredddddd!

now dah faham why mak selalu tido awal! kih kih kih…

penat bekerja ni lain gila dari penat bershopping kan?

dah la “bulan mengambang” pulak tiba-tiba hari ni..

thanks my darling datang bawak pergi shopping barang-barang..

thanks to my luvly F yang menjadi penyelamat ..it reminds me that i still dont pay back her money.. esok bayar..

tomorrow to-do list..

have to call KWSP to check my name..

ok penatttttt…

niteeee


2 Responses to “Hari pertama bekerja”

  1. kak moon says:

    selamat menjadi pekerja, hehehe…
    apa nama kompeni? mcm la akak ni terer area kelana jaya tu, haha!
    papehal, nnt kita jumpa ek (bila la agaknya tu)

  2. amira usm says:

    askum, saya dari USM… saya ingin menghubungi persatuan pelajar malaysia di korea.memandangkan awak pernah belajar di sana..awak ader contact person tak kat sana yang boleh saya hubungi.maaflah mengganggu yer…saya cuba dapatkan laman web tak berjaya. harap dapat respon dari pihak saudari

    sekian,
    amira
    kalu nak contact trough email/facebook pun takper.thanx a lot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.