T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Quick update

on March 8, 2010

Bila dah kerja ni, weekend kena spend betul2. Last weekend hari jumaat dida n krol came to KJ to pick me up. Mak dari pagi2 dah call suruh balik rumah. Bukan anak dia je dia suruh balik, siap suruh ambik cucunda dia kat Ampang tu ok.

Tak pernah rasa weekend berguna betul untuk rehat but this time memang leisure habislah. tidur pun cukup, enough rest..siap pergi Jaya Jusco jalan2 tapi Angah n me pelik gila tengok JJ lengang aje. Went there with Danish also.yela.. Danish dah jadi anak segera dah. Gi mana-mana pun sibuk nak mengekor Mak Long dia. gediks ok budak tu.

Actually bukan dah malas nak berblogging. Sekarang tengah ekjas masa lagi.. Nak timing semua kena betul.. Bila dah gulek2 macam ni baru boleh bebel2 sikit.

Plus.. bila sekarang dah ada kat Malaysia ni.. I dont think people would come and read my blog anymore. Ramai orang singgah baca blog ni pun bcoz Korea aje. Hehehe..

but as long as apa yang ditanya tu boleh dijawab.. Selagi tu i would help all of u,readers punya questions..

Oklah..
Nak tido dah.
good nite !


2 Responses to “Quick update”

  1. nonie says:

    u tak nak buat tour g korea ke? kalo u buat konfirm i nak g ngan u.

  2. saya mahu jugak.ada plan maca tu tapi saya baru start kerja so tak bolehla main cuti-cuti macam tu je kan. hehehe.. maybe hujung tahun maybe next year. who knows kan? =) terima kasih bagi idea bernas sangat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.