T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

2nd Nuffnang cheque!

on March 14, 2010

Arrived last week.. tapi disebabkan aku berade di KJ so on Friday baru dapatlah.
Muahaha bersyukur dengan rezeki tambahan..

Terima kasih banyak2 jugak kepada insan – insan yang sudi masuk blog aku ni and baca segala ngarutan aku ni…

Hehehehe…

Walau jumlah tak beratus2 macam blogger2 tername kan.. Tapi untuk blogger yang hobi2 tulis blog ni memang cukup bertuah lah kan?

Untuk para new bloggers.. Cubelah try register nuffnang.. Insya allah tak banyak pun lama2 simpan dapatlah hasilnya. Cuma kena bersabarlah dan berusaha rajin2 tulis dan update blog nye.

finally..thanks to Nuffnang Malaysia yang sangat efficient dan very commited! Good job team!


2 Responses to “2nd Nuffnang cheque!”

  1. Miss Coki says:

    Jeles akak. penat2 wat blog duit tu tak penah lepas dari 37 hengget bila la
    nak kayo cam akak merah menyala tuh. huhu :04:

  2. akak.. tips untuk bg hit naik ni..akak kena bubuh label banyak2.. macam kite buat tu.. so org search akan byk up blog akak. hihi but ni pun berapa tahun punya kumpul. no worries kak. .. tujuan utama kite blogging is to satisfy ourself kak! πŸ™‚ go kak coki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.