T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Menyampah..

on March 22, 2010

Menyampah betul dengan orang yang suka gembar-gemburkan dia lah yang bagus..dialah yang kaya..dialah yang cantik molek dan ada attitude yang bagus..
so boleh kondem orang lain..

OMG! Sila tengok cermin pls??!!

Orang lain tak tau .. tapi pernah consider ke orang yang kenal sekenalnya diri sendiri tuh?

Kalau tak cukup ilmu di dada tu.. please lahh..
tolonglahh..

Bukan nak cakap diri aku bagus kan.. tapi at least aku tahu bila masa patut bersuara.. Jangan sampai apa yang kita cakap tu makan diri sendiri..

Aku tahu aku memang tak bagus pun.. but somehow rasa jelik dengan orang-orang macam ni..

Fikir diri sendiri bagus dan kutuk-kutuk other people .. THAT’S RUDE OKAY!

VERY RUDE!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.