T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Been busy..

on March 31, 2010

Hellooo my dear gediks!!

Saya sangat busy with all works..
Officially saya sudah menjadi pekerja selama 1 bulan..
Kesian gila kene tinggal je blog ni..
tapi jangan risau.
i read all those comments tapi tak sempat nak reply aje..

Still nak biasakan diri with everyday routines lah ni..
sekarang memang dah faham gila kalau encik gacets ni selalu nak rehat aje weekend..
sebab sekarang aku pun sama..
weekend aje aku pack barang sume and terus balek rumah mak..
rindu nak lepak2..
memang boring tidur sorang2..
kalau kat rumah mak tido dalam bilik dengan Dida n Adik..
and sometimes ade Danish sekali..
haha tension 1 week hilang terus kalau melayan si domok tu..
hahaha.. miss him so much!

Sekarang ni baru la rase kan..
macam mana susah payah kerja 1 bulan baru boleh dapat duit gaji..
hehehe..
now saya akan appreciate semua duit saya! hehehe
my titik peluh okayyy!!

okay.. will try to update as much as i can .. insya Allah


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.