T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Biskut lemak masin dan susu

on July 12, 2010

Semase kecil dahulu.. embah ade jaga budak lelaki.. which i forgot his name tapi dia ni duduk rumah besar dulu..maybe area Setapak kot..
coz macam teringat sikit-sikit yang embah lanang akan hantar dia balik rumah dia naik kereta klasik embah lanang tu..(dah takde dah kereta tu.. 🙁 embah dah jual)

anyhoo..
budak lelaki ni kinda sebaya or dia tua setahun or muda setahun.. yang di mane mase tu i was like 4 years old or 5 years old lah..

Dia putih melepak okay.. stok-stok muka budak kaya.. bersihhhh sangat.. and muka comel.. hehehe..

but the thing is..
dia tak makan benda lain..
kecuali biskut lemak masin yang macam peanut butter punya biskut (without peanut butter) dan susu putih..
tu je..
tu jelah dia telan hari-hari..
nasi tak makan..
coklat ke apa ke aku tak sure but yang pastinye..
bile embah wedok nak suapkan kitorang beramai-ramai secara bergilir-gilir dia memang tak kan join..
dia embah ambikkan segelas susu and sepiring biskut..

hahaha serious pelik..

tapi lepas tu dia tak duduk dekat rumah embah dah.
maybe dia pindah or dia dah besar and tak payah kena hantar suruh embah jage..

gosh..
i still remember you..
after 20 years..
hahahaha

the weirdest kid i ever knew..

🙂

where are u?


2 Responses to “Biskut lemak masin dan susu”

  1. lily lotus says:

    camnelah rupa dia sekarang ekk..jejak kasih ni

  2. totally handsomeeeeeeee
    *ikut imagine masa rupa kecik2 dia yang super cute tu ah.. hahaha*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.