T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

My Hada Labo sample

on July 22, 2010

Last week pergi Miu punya blog and terus juling mata nampak Miu dapat sample free dari Hada Labo ni..

so terus la pergi website Hada Labo hadalabo.com and register untuk sample..

Petang tadi after lunch abah call cakap ade package sampai dari Mentholatum.. dah boleh agak tu mesti sample dari Hada Labo ni..

Terus plan nak balik Shah Alam hari ni..

hehehe..

Lepas mandi terus pakai..

First sample dapat Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion.

Review:

– botol saiz 9ml.. memang banyak jugak dia bagi. sebab die jenis lotion jernih.. bukan creamy lotion. lepas tu bukan cair macam air..

-pakai sikit kat tapak tangan and ters tepek2 kat muke.. dia absorb mmg lamabt sikit tapi once dh betul absorb tu memang takde minyak langsung.. oil-free, no alcohol and fragrance free..

-lepas pakai memang muka macam jadi sejuk and nyaman je.. takde tanda2 alergik.. bagus lakan..

habis aku tepek kat muka semua org..

muka adik muka abang .. nasib baik mak dah tido.. kalau tak dengan muka muka mak skali aku tepek..

2nd product dapat lotion dia pulak..

-yang ni bentuk creamy sikit cume beza dia memang tak melekit2 and tak de rase minyak langsung.. also oil free and fragrance free..

-memang best untuk 1st time sapuan di muke.. will definitely try sampai habis and we’ll see..

memang worth it kalau request untuk dapatkan sample ni.. bagi pun banyak.. tahan kot 4-5 hari..


3 Responses to “My Hada Labo sample”

  1. ayuabadi says:

    betul ke best produk tu.Mcm muka saya ni ada bintik2 hitam bekas jerawat,agak2 blh hilang x.pastu mika b’minyak pulak

  2. Felicia Kok says:

    Macam mana nak ask for sample?

  3. ok ke utk kulit muka mcm saya ni.kulit muka saya jenis biasa tapi, kalau pakai produk yang tak sesuai akan naik biji-biji.kena cuba produk ni mana tahu sesuai dengan kulit saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.