T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Soalan untuk gediks.com

on August 14, 2010

salam Ramadhan untuk semua yang muslim..
ok sejak 2 menjak dah balik Malaysia and bertukar status menjadi seorang anak kepada parents , kakak kepada adik2 , gf kepade seorang bf (Sorang ok! lols) dan pekerja yang berdedikasi kepada company yang sangat sangat bagus ….
masa untuk diri sendiri dan juga untuk blog ini sudahlah semakin kurang but i at least trying my best to update and browse around the comments and menjawab mana yang sempat…
sorry berjuta kali kalau banyak soalan tak dapat nak dijawab..

saye berusaha untuk menjawab soalan secepat mungkin tapi adelah sangat mustahil nak bukak blog ni setiap mase.. and sometimes susah nak keep traxk dgn soalan mahupun jawapan..

hari ni macam teroberrajin pulak nak sign up untuk formspring..

harap harap untuk yang ingin utarakan soalan boleh pilih mana2 ruang yang sedia ada but untuk facebook saye memang tak boleh nak add add je coz tu specially for family and closest friends..

okay anyhoo this is my formspring link:

www.formspring.me/gediks

okie selamat berpuasa semua orang!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.