T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Hectic Life!

on August 31, 2010

Masya Allah.. memang hectic betul hidup sekarang ni..
every day every week i got plans to do this and this..

ni belum jadi bini orang lagi.. jadi mak orang lagi..
omg..

Macam biase..
kalau dah jarang menulis..
kita memang kena buat sedikit kesimpulan lah terus buat rumusan sekaligus dalam 1 entry..
sekarang memang tak ade kuase lah nak tulis hari-hari..
i should but i dont have the time/guts to do ..

Kerja
Alhamdulillah..saya sudah sign offer letter dengan new company.Akan mula kerja pertengah Oktober nanti..
Bagi boss sekarang 2 bulan notis tapi sampai sekarang masih berusaha supaya stay dekat sini. I told u boss.. i will stay but until the end of September.. lepas tu boss cakap nanti dia sedih.. haha comel je.. susah jugak hari tu either nak terima ke tak sebab dah selesa sangat kerja sini.. dah lah pergi kerja pun jalan kaki dari rumah sewa.. if dari rumah Shah Alam pun dekat jugak.. ade orang hantar and i dont have to bersusah-payah nak drive or naik lrt whatsoever.. tapi.. before this ada banyak lagi dpt job offer but this time rasa macam rugi sangat kalau lepaskan.. takpe.. masih ada 1 bulan lagi nak bekerja di company sekarang ni.. new company TBA..

Wedding Preparation
Sumpahhhhhhhhh lecehhhhh.. pelik betul macam mana orang bertahan kahwin 12 hari lah 2 bulan lah.. 12 hari tu penat kahwin punya persiapan pun tak habis lagi. OMG..
Saya sedang membuatnye sedikit demi sedikit.. dengan bantuan adik-beradik dan mak abah serta tunang tersayang..
simple yang memang simple. budget tak ade pun betul jugak..
sebab budget memang fully dari kami berdua.. not from our parents.. persiapan dalam 75%?

so sekarang 2 event ni la yang paling mencuri masa kan..
hadoih..
oh plus..
sedang busy carik rumah sewa ..

yang penting.. dekat dengan JJ boleh? 😛


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.