T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Tak boleh fikir

on September 24, 2010

yup tu tajuk dia. dah tutup mata dua menet pun still tak dapat tulis tajuk haha
the time now nearly 4 am and here i am updating my kechentaan blog. like always im sorry i did not update you regularly..

ok tuka pengolah

aku baru je siapkan cenderahati untuk tetamu Sabtu ni..
hari ni straight dah 23 jam berjaga.. penat gilos tapi macam biase.. nervesss weyy tak boleh tidoq!
dengan kepala tak berenti renti pikir apa tak buat lagi apa tak cukup lagi dengan outfit lagi adoiyai..
asal lah banyak sangat benda nak setelkan ni??!
padahal kahwin tu simple ya amat je dalam islam nye.. 🙁

bila adat ditambah
pendapat org tu
pendapat org ni
semua nak kena buat memang leceh ah..

kalo ikutkan aku (yang memang sampai bila bila pun takkan diconsider)
aku nak kahwin sesimple yang boleh.

kenduri hantaran etc etc bagai tak payah. lagi bagus kalo dpt menikah lat masjid je.

mgantuk melampau

zzzzzz


One Response to “Tak boleh fikir”

  1. lily lotus says:

    all the best untuk preparation yer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.