T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Update dari Puan Basirah..

on October 18, 2010

Woahhh lama betul tak update la kan???
hmmm sorry wahai blogku.. dia pun dah naik menyampah dah..
so far hari ni macam ada masa terluang nak update blog ni..
sepatutnya sekarang tengah bz training tapi sebab web based training boleh la saye berjimba-jimba sekejapan..

Ni outfit untuk malam nikah. Baju simple je.. memang dedua baju kosong.. kita tak ambik off white.. dia antara off white dengan pearl white.. manik-manik baju ditambah sendiri oleh puan pengantin bersama wedding planner nye merangkap Dida Armain..

Sumpah ada cerita belakang tapi malas nak cerita. har har har.. biarlah menjadi rahsia.. ecehwah.. kau ingat kau siti lijah???

Tudung pun beli sajork.. murs murs okey.. mekap je bermasalah time tu.. memang kecoh 1 rumah.. muke orang tak biase mekap tebal-tebal (natural beauty gituee) ahahaa.. so aku dah la ngan gelabahnnye ngan katering tak sampai-sampai ngan mak andam stucked dalam jam.ngan laki ntah kat mana.. adoiyai.. tapi akhinye selamat jua ngan sekali nafas..

aku la time tu berpeluh berdebar melampau tapi orang tu ewah ewah.. laju betul dia ijab n kabul tuh.. tak bole bla.. ceh ceh.. saya selamat dinikahkan oleh abah sendiri.. and i knew abah was nervous too. hahaha its okay abah.. u got 3 more daughters to go!

Kita dedua memang takde plan nak merenjis bagai.. we got mini pelamin just to take pictures with family and friends.. it was a simple occasion actually.. cukuplah dengan budget yang ada. yang penting.. semua ikut pengantin..(akulah tu kan).. and semua pun happy.. yes got cacat sikit di sana sini which can be alter for the next event pulak next year time Angah n Ber..

Work? My 2nd week at my new place.. ppl are nice too but im still missing my old colleagues.. πŸ™ takpelah..manusia kena berubah untuk maju ke depan.. so i am looking forward but not forgetting my past and akan selalu pandang ke belakang bila saya menuju ke depan dan akan selalu tengok ke bawah bila saya ke atas.. thats how im going to live my life right now..

harap-harap lepas ni boleh selalu update blog with my current life.. hehehe πŸ™‚


One Response to “Update dari Puan Basirah..”

  1. LH says:

    comel πŸ™‚ congratulation ye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.