T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Gembira

on October 23, 2010

Hati tengah gembira..ahaha dah kerja tempat baru ni memang flat betul.. Belum start tengah training je tapi mencabar betul nak ke tempat kerja tu.. Aku memang paling alergik dengan jam. Pantang gila . Kang mula la nak pening2 la nak muntah2 la adoii…

Memang kalo silap sikit ha mula la nak termuntah2 kat tengah jammed tuh.. Gila ka apa..

Tapi betul la ckp my friend yang pernah kerja area tu.. Memang lain sangat suasana dia tuh..

Kalo nak dibandingkan macam dulu aku duduk Incheon then tiba2 pindah Seoul. Ha tak mencangak nak adaptkan diri..

Adoi malas nye nk tulis dari bb niiiii..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.