T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Krisis di Mesir

on January 31, 2011

Pelik lah kenapa takde berita langsung heboh-heboh kat TV malaysia ni..

Share link dari sini : lilredgoespublic.blogspot.com/2011/01/krisis-mesir.html

Hello?? Beribu pulak orang Malaysia kat Mesir sana tuh.. takde ke sesiapa nak tolong selamatkan dorg??

Orang yang pernah duduk oversea mesti tahu macam mana takutnya kalau jadi benda-benda macam ni kalau kat diri sendiri or family terdekat and closed friends..

jangan sebab takde keluarga or kawan yang belajar kat sane korang nak buat tak tau aje.. at least doakanlah keselamatan mereka yang tengah bersabung nyawa kat sana tu..

Ya Allah ya Tuhanku.. semoga kau lindungi mereka-mereka yang berada di Mesir. Amin ya robbal alamin..


One Response to “Krisis di Mesir”

  1. ahsfantasy24 says:

    Semoga rakyat kita di sana dilindungi Allah..
    dan semoga urusan mereka dipermudahkan Allah..
    sama2 kte brdoa..

    Terbaru:
    TERKINI: KRISIS DAN DARURAT DI MESIR, BUTAKAH KITA?HARGA MINYAK NAIK LAGI PADA 1 FEBRUARI 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.