T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Milux Oven 55 liter

on July 11, 2011

Husband dengan baik hatinyaa tersangat-sangat menggembirakan hati bini dia yang dicintai dengan sebuah oven hahahaha
Memang dia pun dah aim lama.. Lepas dia terjumpa ni and tadi tertunjuk.. hati kecik(kecik ke?) ni asik meronta-ronta nak paksa dia beli.. muahahaha.. dengan sedikit rengekan akhirnya berjaya jugak ku sambar oven nih..

Ingatkan nak sambar yang 45 liter ajer sekali tokey cakap takdak stok.. ada pun yang 35 liter dengan 55 liter ni aje ha.. yang 35 liter tu pun rasa macam kecik aje.. Last-last hubby kata.. kita amek je lah yang 55 liter tu.. tengah sale sempena raya (RAYA KAUUUU KATA TOKEY??? PUASA PUN TAK MASUK LAGIKKKKK)

Lagi bagus apa.. dari RM450 jadi RM388 jahhhh… Memang aku dah survey dah oven kat Giant kat Tesco kat Jusco suma chekk dah serbeyyy dahhhh… umangai mahaiii..

Ha ni terus pergi singgah Giant beli perkakas bagai..

Harus raya ni aku buat kuih raya sendirik (berangan tu mesti kena ada baru lah bersemangat sikit jiwa raga kan)

Masa dia beli work out tools tu aku takde la seronok sangat.. ahahahaha padahal pemalash lipash..
ni aku seronok gila tadi.. hahaha senyumm aje sampai rumah..

Terima kasih abang! 🙂


2 Responses to “Milux Oven 55 liter”

  1. imah says:

    hi.. boleh tau kat man beli milux oven 55Liter tu tak?

  2. @imah – saya beli di Taman Connaught bangunan Giant tingkat bawah sama floor dengan Pizza Hut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.