T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Sambutan hari raya

on September 8, 2011

Wah wah wah..
lama betul tuan blog cuti yeak??
hahaha
hari Sabtu 27hb dah start cuti..tapi Ahad pagi baru balik Temerloh..
Tahun ni beraya belah mertua ler dulu
kasik chan orang ittew nak beraya sakan tunjuk bini.. miahahaha

Takpe takpe..
tahun depan seminggu sebelum raya aku suh balik awai..

Hujung-hujung puasa tu aku memang dah flat habis..
muntah aje..
pagi-pagi je muntah..
guano nak puase nye..
memang terpakse la..
tak puasa pun bukan boleh makan..
sebab takde selera..
sama je macam orang puase..
yang lainnye aku tak puasa..
hahaha

Gambar ade dalam kamera tapi tak banyak dalam handphone..
sekarang ni..
malas nau nak amik gambar..
idokler rajin sangat..
rasenye kena belikan lah DSLR untuk encik gacets ni supaye ghajin sikit dia amik gambar ..
aku memang rajin je posing2..
dia tuhhh tuuhhh
malasssssssssss memanjang~~~~

ok mata pinau-pinau..
nanti update lagi :p


One Response to “Sambutan hari raya”

  1. Pak Tam says:

    salam. Tadi saya terserempak ke blog puan dan saya dapati puan ni food blogger. Kebetulan saya ni penjaja kuih. Mungkin puan berminat untuk singgah ke gerai saya. Gerai Karipap panas. Jemputlah datang . (Kalau puan nak interview saya tapi saya tiada digerai ,suruh pekerja saya call saya )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.