T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

FOS warehouse sale 2012

on January 3, 2013

20121130_222729

First experience carik warehouse FOS ni and bila tengok map.. dekat sangat dengan office maka nyaa vroom vroom ku mencari.. GPS ada pun tak guna.. haha sebab daku tak dapat mencarikk..

Tujuan adalah nak carik baju basahan mommy laa.. sambil sambil tu carik baju and romper RM1 or RM3 gak untuk Maryam.

Sale ni dah start few days dah so macam dah banyak tak cantik. Memang kena pilih betul-betul kalau baju RM1 or RM3 tu. Ada yang koyak la ada yang carik sini sanalah.. but pilih punya pilih dapat la few yang cantik-cantik lagi and ada kotor sikit2.. basuh terus hilang je.

Then borong t-shirt laki memang menggila la.. baju t-shirt 80% kot so macam sehelai tu dalam RM10++ je..

Murah sangat la bagi ku ini.. hehehe..

yang penting mommy dapat baju basahan untuk pakai kat rumah below RM10 je semua..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.