T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Pureen Warehouse sale Nov 2012

on January 3, 2013

20121124_132359

This time punya barang memang plan nak beli toiletries aje. Adelah baju ambik sikit tapi tak banyak. Makin lama orang yang suka kaut kaut ni makin kurang ajar okay. Lagi-lagi kalau lelaki bukan main tak bertimbang rasa main tolak tak kire laki ke perempuan.

Pukul 8 sampai pkl 10 dah settle habis bayar and cau..

Tak tahan la duduk lama-lama dalam tu. Kalau pergi dah ada tujuan and ada list nak beli apa memang cepat je takde pun la kene tunggu berjam-jam..

So mommies, sila rancang apa nak beli everytime pegi Pureen Sale ni..

Masuk ni dah ke berapa dah pergi so kedudukan barang-barang pun dah hafal. As usual daddy tak bagi bawak Maryam tempat-tempat macam ni so mommy tinggalkan Maryam dengan daddy kat rumah 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.