T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Intention

on April 26, 2013

Lamanya dah tak meluah perasaan kat sini..
Supposedly tujuan blog ni kan macam untuk jadi diari.. Lama dah terbiar macam tu..
Nowadays memang dah rasa lain sangat dengan time management sehari- hari tu..

Tahun ni awal-awal dah banyak yang berubah jugak.. Office pindah location.. So dari rumah nak ke office macam agak jauh dan jam.. Husband pun sama.. tukar tempat kerja and dekat pulak dengan office baru..
So we decided pindah je la rumah.. and Maryam pun dah almost 1 year masa tu (now dah 1 tahun 2 bulan) so boleh dah hantar nursery. Masa rumah lama duduk dengan babysitter.. Entry ni nanti kite cerite lain lah..

Now everything dah settled .. Alhamdulillah..
Syukur ke hadrat ilahi kerana mempermudahkan kehidupan kami sekeluarga.

Sebagai seorang mommy yang baru.. and ada banyak benda kita belajar benda baru sepanjang jadi mak orang nih.. Kadang-kadang bila kite sendiri pun blur tak tau nak cari mana .. google jugak lah jadi tempat nak carik ilmu..
So lepas nih.. harap-harap dapat share dengan new mommies / bakal mommies yang carik tips tips and macam-macam lagi pasal anak dan kehidupan berumah tangga..

Banyak benda nak kongsi ni.. idea macam mencurah-curah pulak :p


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.