T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

[Movie Review] Ironman 3

on April 29, 2013

Last Saturday lepas kenduri kitorang balik Kapar. Dengan niat nak pergi tengok wayang. hihihi.. Boleh tinggalkan Maryam kat opah and atok kejap. So ajak Atan and Intan sekali since dorang pun tak tengok lagi Ironman 3.

Beli last minute merasalah duduk row 3 dari depan. hahaha tapi boleh lah.. takdela sakit kepala ke apa.. Sebab kerusi Setia City Mall nye GSC macam agak baru lagi.

Cerita memula macam tak paham kenapa dia nak kena ade panic attack and so on ada alien lah apalah..

Then macam biasa kena tanya Google saya.. hahaha pastuh baru paham..

Lama dah tak layan movie every week. Dulu takde Maryam lagi selalu lah tengok kadang2 2 movie skali tengok. Now aktiviti berpeleseran dah dikurangkan or kadang2 NONE at all!

Takkan nak bawak si kenit tu tengok movie.. Tunggu besar sikit. Or next time kalau ada cerita kartoon kitorang nak try bawak lah tapi kena tengok audience gak sebab takut dia menjerit or menangis leceh mak noks..

Overall.. Ironman 3 berbaloi nak tengok and bayar RM13… pui
hahaha..

Kite tunggu Fast & Furious pulak!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.