T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Pureen warehouse 24-25 Ogos 2013

on August 25, 2013

image

image

Memang dah aim kali ni.. daddy Maryam yang sponsor sebab dia komplen cakap baju Maryam dah sempit. So sebab kita nak aim baju kena la pegi 1st day pagi – pagi buta untuk mendapatkan hasil yang mantopss..
Mind you sapa yang tau sebelum ni memang ku dah buat entry strategi nak pergi Pureen warehouse sales ni.

Soalan berbaloi ke tak.. memang toksah cite banyak laa.. Google je pureen warehouse memang dah boleh nampak kesahihannya yanh ternyata lagi jitu warehouse ni berbaloi-baloi sangay pergi.

Since this time dari rumah yang dah jauh sikit dari last year so mommy memang plan keluar awal tapi terlajak tidur siap termimpi-mimpi terlepas Pureen warehouse :,(
Nangessss..

Pukul 9.45 pagi mcm tu tadi dorang dah bagi masuk. memang yang tak pernah pergi janganla terkejut kalau orang lain tiba tiba pecut 500meter pulak. memang perkara normal.

Dan disebabkan ku agak awal dapat gak pilih memilih dalam masa 5 minit je lepas tu orang dah serbu sampai tertarik – tarik tudung. Memang takde sivik betul la wei.. Kesian staff Pureen yang tukang isi bekas baju tu kena serbu sebelum baju sempat masuk bekas baju.
Ku memang tak boleh terima perkara tak bermoral macam ni wey.. haishhh.. kalau dah semua pattern sama kaler sama jenia kau kaut mana la orang lain nak pilih dol?????? Amik 1-2 helai dah lah then bagi la lebih kat orang lain..

Makin lama makin naik menyampah shopping kat Pureen warehouse ni. Macam pergi berperang. Tak kisah laki perempuan mak orang bapak orang perangai sama je..

Anyhoo.. Ku give up nak pilih-pilih so dah carik tempat nak sort baju..sambil tu tanya mana plastik yang dah taknak so kite sort lagi. Laaaaaaaagiii aman dohhhh…

Dah habis sort out dengan pantas kite pegi bayar sambil grab item lain yg kite nak tu..zup zap zup zap..
benda lain tak tengok pun.. nak ambik wet wipes dengam refill bottle cleanser pun tak sempat..ramai sgt manusia belah tu tadi..

Total damage adalah sangat sikittrrt berbanding tahun lain sebab dah ade list dan memang nak beli itu aje.

Baju sehelai rm3
seluar sehelai rm1/rm3
mosquitto repellen rm16
nappy rash besar beli 2 rm20

murah sangatttt…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.