T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Hasil Nuffnang

on October 8, 2013

Buat sekelian kalinya last week balik rumah dapat surat dari Nuffnang..
Walau tak seberapa nak compare dengan orang lain tapi ada jugak hasil nya..
Lepas la duit joli-joli sikit..
Mommy plan nak buat Reading Corner untuk Maryam..

Maryam kalau nak compare dengan cousins memang agak slow nak bercakap..
Memang takde butir sangat yang kita faham tapi takpe..
Mommy and daddy tau Maryam boleh sebut tapi malas je :p

So now mommy and daddy ade projek baru nak siapkan reading corner untuk Maryam.
Maryam memang pantang nampak kertas and pen mesti mintak..

Nak ajak daddy pergi Ikea tapi haihhhh jauh nyeeeee… ramai orang pulak tu @_@


One Response to “Hasil Nuffnang”

  1. Pendidik2u says:

    Tahniah, wah boleh joli2 tu banyak ter..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.