T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

[Review] Volcano Shabu Shabu, Cyberjaya

on November 5, 2013

Mood nak masak kadang-kadang ada kadang-kadang takde.. Memula tekak teringin nak makan Korean food but endup try makan kat sini. Memang ramai jugak and tempat dia pun quite besar la.

Kalau ikutkan menu standard per person below RM20 per person tak silap so kite boleh makan sendiri la tak share dengan orang lain. Tapi ada jugak set yang utk 2-3 orang makan dalm below RM40. Murah lah tak mahal..

Plus dip dia tu kite bolah customize nak ambik dip mana . Pedas masin manis suma ada. Tinggal pilih je.

This one kami ambik set untuk sorang beef kot tambah chicken slice 1 pinggan. Sebab takut tak habis but endup sedapp woihh dip dia tu..

Laki i ni memang tak pandai sgt makan ala style ni habis dia tuang semua laju2…

Plus bawak maryam pegi sini memang mencabar keimanan betullah.. tak boleh duduk diam.. Lagi satu tempat masak dia tu tak off okay boleh auto-on je kat button meja tu..

Ya hampun.. Maryam pulak memang kerja nak menekan segala punat..

 

20131024_194218 20131024_194222 20131024_194225 20131024_194228 20131024_194235Tu depan Maryam tu dapur tu.. memang tekan je terus panas kottt.. @_@

bahaya la gak kalo bawak minah ni .. memang tak puas makan aritu sebab si kenit ni.. Kalo nak makan sini lagi memang kena makan 2 orang je.. overall sedap kot compare to Johnny’s.

Next time memang akan pilih tempat ni compare to Johnny’s la kot.

Rating:

Parking: 4/5 (kalau malam. siang susah gilaaa)

Makanan: 3.5/5 (tak try makanan lain just makan yang set beef je + chicken soup)

Harga: 3.5/5 (standardla tapi macam tak berapa mahal kalau nak dicompare kedudukan dia kat tengah Cyberjaya tu and tempat besar pulak tu)

 


One Response to “[Review] Volcano Shabu Shabu, Cyberjaya”

  1. farra8979 says:

    macam best jer.. nanti nak g cuba la… ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.