T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Crocs Buy 1 Free 1 promotion @ Midvalley

on February 23, 2015

Semalam pergi Midvalley lepas hantar switch kereta sebab memang niat nak pergi Crocs nye boutique nak cari Crocs Hello Kitty untuk si kenit.

Bila pergi tu memang macam dah ditakdirkan rezeki mommy murah sebab tengah ada on going promotion Buy 1 Free 1 whole store.

Tapi Hello Kitty nye version dah takde pulak saiz dia.. So rembat jelah mana-mana pun nanti just beli jibbitz Hello Kitty je lah..

Then mommy niat nak belanja daddy jugak lah so paksa daddy pilih 1 pasang lagi hehehe..

Memula daddy taknak sebab dia pilih tu RM389 sepasang tapi mommy cakap mommy pun ambil lagi sepasang lah yang sama harga so still buy 1 free 1 and berbaloi.

SO RM389 for 2 pair of shoes which is quite murah lah kalau tak kena bayar RM389 X 2 okeh..

Yang Maryam punya RM139 free yang RM129. Pun kira murah lah sebab mommy memang dah niat pun. Kasut lain beli dia tak minat sangat nak pakai. Buat rugi je beli.

Minah ni sekarang baju, seluar, kasut semua kena menepati citarasa dia. Tu pun memula yang belah kanan pink tu dia menjerit-jerit cakap taknak. Dia nak color lain tapi dah tade saiz dia so daddy pilihkan color pink jugak.

Malam tadi lepas daddy pindahkan jibbitz dari kasut lama baru dia nak pakai pergi sekolah esok.

Tak sure pulak sale ni sampai bila tapi memang berbaloi-baloi sekala sekala nak melaram pakai kasut Crocs mahal ni

 

=)

20150222_194112

20150222_194127

20150222_194155


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.