T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

[Review] Molly Fantasy Indoor Playground, D’Pulze Cyberjaya

on March 2, 2015

Molly Fantasy Indoor Playground kat D’Pulze ni macam baru sangat-sangat . Toys semua bersih cantik lengkap lagi.

Ikutkan dah pergi 2 kali bawak kakak M main sini sebab takde orang lagi-lagi kalau weekdays. Memang dia sorang je dalam tu boleh main puas-puas lah.

Rate dia 2 jam RM14 / 1 jam RM7 untuk Weekdays and kalau weekend 2 jam RM16 / 1 jam RM8. Kena gune reload card dari Molly Fantasi baru boleh masuk. So kena bayar kad RM2 deposit then baru reload. Lepas reloard card baru pergi dekat kaunter indoor playground, isi details anak and penjaga then nanti pekerja tu akan tick card kita. Kalau dah cakap memang nak 2 jam dia akan tolak siap-siap and inform kita sampai pukul berapa.
Pekerja semua ramah-ramah je.

Kalau macam sekadar nak masuk sekejap so boleh tick balik and balance tu boleh guna main mainan kat luar pulak.

Ni memang tempat fav kakak M la for now.

20150212_152600

20150212_162227

20150212_163936

20150212_152749


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.