T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

She is 3!!!

on March 25, 2015

fotos_20150322010743

Pejam celik pejam celik dah besar dah anak mommy daddy ni..
Tsk tsk tsk..

Padahal masih segar bugar dalam ingatan mommy ni masa last check up kat HUKM tu..

Doc cakap malam ni admit esok kita operate! @_@

Macam mana perasaan takut mommy masa tunggu turn nak masuk OT tu..

Tapi nasib baik nurse-nurse kat HUKM tu semua baik-baik and buat macam takde ape sangat..

Berpeluh-peluh mommy walaupun sejuk melampau dalam bilik OT tu.

Sekarang umur 3 tahun banyak mommy nampak perubahan kakak-to-be ni..

Cerdik anak mommy daddy ni =)

We are so proud of u darling!

Take your time and mommy daddy always will be by your side to guide you inshaa Allah.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.