T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Raya 2016 #1

on July 15, 2016

Macam biasa pagi – pagi rumah ni memang dah ramai yang bangun sebab bilik air rumah nenek ade 2 je.. orang nya pulak berpuluh-puluh so kena cepat bangun nak rebut bilik airnye. hihi

Nasib baik baju dah siap siap gosok dari rumah so memudahkan kerja yea..

Memang kebiasaan sini.. pagi – pagi mandi lepas tu makan ketupat lemang rendang bagai.. lepas tu beraya bersalam-salam sesi meminta maaf.. baru yang lelaki bergerak ke masjid.

Tahun ni daddy demam tak sihat sikit tapi gagahkan diri jugak pergi solat raya. Cuma tak join baraan je tahun ni sebab tak larat.. balik terus melepek je.

Tahun ni memang takde gambar proper 4 orang.. bertuah betul.. bila dah tak sihat.. mood nak raya pun tak berapa nak ada la sangat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *