T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Saya suka cara lama

Ugh..

saya minta maaf banyak-banyak kalau tak accept apejadah e-kad raya ape..

i like the old way..

KAD RAYA..

lagi ade sentimental value ok..

and dapat jugak final kad raya dr Malaysia..

hehe harap2 tahun depan dah boleh bagi alamat Malaysia la plak…

thanks to Kak Ain (also the duit raya *winks)..thanks to Lan Monban.. thanks to Kekasih hati.. thanks to Mak abah adik-badek dan x lupa Danish yang ‘sign’ Mak Long punye kad raya.. ohoo..kad raya siap lagu okeyh.

Hope kad raya yang diedar sudah selamat sampai yea??

We are going to berbuka puasa last kat Embassy and maybe sleep over kat Seoul lah..

and terus je pergi beraya Embassy pagi tu..

tak kecah2 sini sane la nak siap2 pulak pagi tu dari Inha..

hmmm..

and i wana meet Yun Jong!! my sister hehehe..

yela same2 pun busy..

and she is busy working right now..

so susah nk jumpe..

ahad boleh la jumpe lepas die balik church..

di kesempatan ini..

saya, selaku pemilik blog Gediks.com ini ingin memohon ampun & maaf sekiranya ada perkataan dan perbuatan yang saya buat di luar blog dan di dalam blog ini menyentuh, mengasari, mengecilkan hati mana-mana pihak..

saya hanya manusia biasa.. yang buruk semua datang dari saya dan yang baik-baik semua dari Allah swt..

Halalkan makan minum (jika ada ) yea?

semoga kita sempat bertemu lagi di Ramadhan akan datang..

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN!!

2 Comments »

Lagu raya pilihan anda?

[youtube:www.youtube.com/watch?v=BhQmNoTh_SU%5D

aku paling suka betul lagu ni.
Memang boleh meleleh lah air mata bila pasang lagu ni time malam-malam raya *srooot srooot..sedut hingus*

Almost 2 weeks dah berpuasa.
alahai..
my final puasa in Korea..
sedihnyeeeeee~~
7 kali puasa okk???!!

7!!
beranak tiap2 tahun ni dah keluar bape?? SEVEN!
hahaha

so lagu pilihan anda??

No Comments »