T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Dwenjang jjigae

Or nama lainnya soybean paste stew..
Setapppppp…
Lama dah tak makan..
Cume tak berapa lengkap sebab tak jumpa lala or kepah kecik-kecik macam kat Korea jek..
As usual laki mak tak boleh terima makanan ni.hahahaaa
Terpaksela makan sorang-sorang nyam nyam nyam 🙂

P/s: rasa dia pelik and even korean pun ramai tak makan..

No Comments »

2nd Nuffnang cheque!

Arrived last week.. tapi disebabkan aku berade di KJ so on Friday baru dapatlah.
Muahaha bersyukur dengan rezeki tambahan..

Terima kasih banyak2 jugak kepada insan – insan yang sudi masuk blog aku ni and baca segala ngarutan aku ni…

Hehehehe…

Walau jumlah tak beratus2 macam blogger2 tername kan.. Tapi untuk blogger yang hobi2 tulis blog ni memang cukup bertuah lah kan?

Untuk para new bloggers.. Cubelah try register nuffnang.. Insya allah tak banyak pun lama2 simpan dapatlah hasilnya. Cuma kena bersabarlah dan berusaha rajin2 tulis dan update blog nye.

finally..thanks to Nuffnang Malaysia yang sangat efficient dan very commited! Good job team!

2 Comments »