T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

2nd Nuffnang cheque!

Arrived last week.. tapi disebabkan aku berade di KJ so on Friday baru dapatlah.
Muahaha bersyukur dengan rezeki tambahan..

Terima kasih banyak2 jugak kepada insan – insan yang sudi masuk blog aku ni and baca segala ngarutan aku ni…

Hehehehe…

Walau jumlah tak beratus2 macam blogger2 tername kan.. Tapi untuk blogger yang hobi2 tulis blog ni memang cukup bertuah lah kan?

Untuk para new bloggers.. Cubelah try register nuffnang.. Insya allah tak banyak pun lama2 simpan dapatlah hasilnya. Cuma kena bersabarlah dan berusaha rajin2 tulis dan update blog nye.

finally..thanks to Nuffnang Malaysia yang sangat efficient dan very commited! Good job team!

2 Comments »