T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Teringat Danish la..

Danish sukaaaaaaaaaa gila lagu ni mase die kecik2..(ye..blame it on his parents..mak pak tingtong anak pun samo lah cenggitu gak kan)

[youtube:www.youtube.com/watch?v=WtSjJFi09aQ%5D

Bile je die dengar lagu ni..

badan die automatik goyang melampau2..mcm joget pop ye yeh tu okkk..

hahaha..

ugh geram2..

sekarang ni die adalah sangat poyo..

aku call ABU die semalam..(yeaa..Danish panggil omak eh ABU..konfius la tu IBU dgn AYAH..alih2 panggil ibu die ABU..lantak mu la labuuu)

borak2 then skrg ni..pantang tgk org bersiap pakai tudung die dtg peluk2..pegang2.. haha

nak suroh org bawak die la tu..

nnti bile sibuk nengok omak eh berkemas2..

die pun sibuk la NAK KALANNN NAK KALAAANN.. waddahek kan anak buah aku ni?? KALAN??

ya ALLAH pelat cam omak eh… omak eh kecik2 mmg pelat pun..

ha ni menurun ke anak plak.. haha padan muke kau ..

Mak cakap Danish ni dlm stage nak belajar banyak2 words gitu..

so ape org ckp je die ikut. xkisah la die dengar mane2 tah..

MAINNNN SEEEEEBUUUTTTT aje..

haahaha

pastuhh..duduk rumah opah Shah Alam lame.. Ate(Atan) ngan Mak Cu yang jage..

so bile petang2 Mak Cu ngan Ate gi keluar main same Aid ngan Azim..

dengan die die skrg panggil Aid ngan Azim tu xde pakcik ke xde abang ke.. same2 duk jerit2 Aid Aid Azim Azim je..

haihh..

anak sedare sapo la tu..

ok..

nk tido

esok xm

baii~

No Comments »

Seiras

hehehehe.. oh GOD.. muke Danish seriess gilaaa mcm muke aku kecik2 okeh.. x tipu.. hahahaa..very scaryy..

anak kau kan yol?

mesti kau mengandung kan danish dulu kau suke tgk muke aku yg comel ni kan?

tula anak kau pun muke mcm muke aku.. har har har..

i miss him.

mak long sgt bz la this week and tidak la sempat utk berskype..

aku kene sungguh2 skype ngan die kalo x nnti die lupe okeh die ade makcik yg sangat comel di Korea..

no no.. since aku akan lame x balik jadinye kene la tayang muka gune skype..

the pic was taken by Dida mase dorang melawat Yoyol kat tempat keje die kat Plaza Alam Sentral tu..

edited: Not Alam Sentral.. hahaa aku series nak tulis SACC tapi aku tertaip Alam Sentral.. hahaha

2 Comments »

Anyone miss Danish??

Just got these pics from en gacets..
hmm huahuaha anyone miss Danish yg Domok??
memula pakai baju okeh
x sampai bape jam da bukak..
senak perut la tu kan..
pakai baju
muahaha..

opss.. kutuk anak buah sniri plak..

OMG BOLLLATTT NYA PEROT ANDAAA

trying to menyepahkan balang2 kuih di atas meja..

menggigit toys.. adelah hobi utama saya~~

korg nmpk x donkey kaler biru tergolek tu? aku ade cite dulu yg aku belikan utk die since die suke menggigit Dida’s hanjin busuk tu kan.. muahaha kejap aje da macam belacan okeh!!.. Nakmo la beli utk awak lagiiii~~~tp die suke mende tu kannnn .. heeee

No Comments »