T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Terima kasih Nuffnang!

20150318_124618

 

Alhamdulillah.. blog ni masih jadi tempat menjana duit walau tak sebanyak tempat lain.

Terima kasih Nuffnang!

No Comments »

Hasil Nuffnang

Buat sekelian kalinya last week balik rumah dapat surat dari Nuffnang..
Walau tak seberapa nak compare dengan orang lain tapi ada jugak hasil nya..
Lepas la duit joli-joli sikit..
Mommy plan nak buat Reading Corner untuk Maryam..

Maryam kalau nak compare dengan cousins memang agak slow nak bercakap..
Memang takde butir sangat yang kita faham tapi takpe..
Mommy and daddy tau Maryam boleh sebut tapi malas je :p

So now mommy and daddy ade projek baru nak siapkan reading corner untuk Maryam.
Maryam memang pantang nampak kertas and pen mesti mintak..

Nak ajak daddy pergi Ikea tapi haihhhh jauh nyeeeee… ramai orang pulak tu @_@

1 Comment »