T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Goodbam y’all! Nak bermuhasaba…

Goodbam y’all! Nak bermuhasabah diri sblm tido.. πŸ™‚ semoga hari esok lebih baik dari hari ini…

No Comments »

Adik beradik sugus!! :) http:/…

Adik beradik sugus!! πŸ™‚ plixi.com/p/57472354

No Comments »

Today??

Today mcm gloomy sikit..
plus..i woke too early this morning.. 7.45 am!
eventho my class start at 9 am!
selalunye aku akan bgn 30 minutes before…ehh aku mandi weyh
jangan mengate aku x mandi lak..
cume aku siap cepat than other people la..
x caye tanye Nada..hahaha

kan kan kan??ok.. bile da bgn and harus la mandi..
bile da mandi air panas.. da siap2 pakai baju..
harus la mengantuk balik bile kene heater..

walaweehhhhh ngantuk mcm giloo..

pastu g kelas.. kinda boring tp aku stil boleh tahan lagi..
tp bile masuk part kelas tgh hari pkl 12….
gilaaa laaa mengantuk…
tp cover lagi lah..
and 15 minutes before lecturer end kan kelas..
aku mcm nk ter”shyi shyi” yg melampau2 okeh..
aku skrg sejup2 ni xleh tahan da ..
dulu boleh je smpi rumah nk syhi shyi..
HERGHHH!

terus masuk toilet and melepaskan hajat yg terpendam …
LEGA gilaaa..
pastu balik rumah..
and pastu try nk buat UNIX..
but AKU STUCK wehhh.. tak gheti buatttt
arhhh matila akuuu

today jugak.. Akak yang dikenali dr alam cyber dtg company trip ke Korea and aku berbesar hati nk bwk jalan2.. yela.. org mtk tlg kan.. aku ok je..dorg first time dtg so mesti la susah kan..
saye akan ke Seoul esok.. yeehuuu..

today jugak bile terjah2 bloghop org.. and…:(
terus cepat2 call utk confirm what have i read..
to u..
be strong!.. dont stress too much..
psttt.. nnti saye masakkan mihun tom yam k!!.. but get better first! πŸ™‚
i will cook anything (dlm lingkungan masakan yg saye leh masak laa okeyh?) for u later tau! πŸ˜›

today also..
ive got my brown rice..
since i couldnt live without nasi..
so i will go for brown rice..
tp utk percubaan..
will mix it with white rice..
kalau da biase mkn white rice adelah sangat terkejut utk memakan brown rice..
brown rice bkan utk kesihatan tp utk menjaga alam sekitar..
brown rice adelah hasil padi yg tidak dipolish..
yg white rice kite mkn tu padi yg da dipolish.. sbb tu putih..
kalo brown rice ni ade lagi la yg kulit luar..
so GO GREEN..
cewah.. poyo la kan?
eh xla.. ape yg terdaye aku buat nk tlg bumi ni.aku akan try..
bkn la sepoyo2 yang boleh cume..
i eat rice.. and i dont mind to try to eat brown rice..
since aku nih “BOLEH MAKAN APA SAHAJE TOLAK BATU DAN KAYU”-kinda-person.. so why not la kan?

today pun..
Che det memberikan ucapan dlm forum anjuran PPMK kat Kodae punye Hall..
not really interested kerana kecewa sbb got class..
and xmo memontengkan diri..
walaupun ade surat pelepasan..
plus if ponteng today..
tomorro pun ponteng..
wahhh sangat lemak lah aku plak nnti..

today aku bace dr blog redmummy..
sumthing happened and sampai masuk balai polis..
ermmm… serious okey..
sabar la red mummy..
dugaan tu…
kami blogger akan terus menyaport mu dr belakang..

ok.. i should write YESTERDAY..

sbb dah lebih pkl 12 kan.. tp ikut draft saved ni.. adelah pkl 8.07 am? lagi kau mengarut la wordpress..

ahahahaha.. gilor kaa..

weiii weuuuii yang! ni time mane u hamek ni????

p/s kali ke bape ntah: ehek ehek ehek.. aku ade rase sikit2 mcm redmummy lak.. sbb redmummy ade sirman.. aku plak ade en gacets.. aku 1 haram ape pun x usik psl website ni .. gaahahaha ..yg aku reti.. update entry.. complaint..merepek.. add comment..complaint.. reply comment.. complaint.. complaint.. dan complaint…

ohh siannye u yangggg~~~

No Comments »