T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Zamian Gold Cacao Mask Pack

Ha ade org tanye pasal Zamian Gold Cacao Mask pack ni..

ni la die..

sekali set..

memula pakai sabun kaler hitam tu ..

then lap2 muke kite.. pakai mask plak..tepek la kat muke..selalunye dlm 10 minit camtu..

then basuh dgn sabun kaler kuning tu..

pastu br pakai foaming cleanser..aku suke gile bau foaming cleanser die.. tekstur die mcm ais krim vanila + coklat..

yg mask tu pun mmg coklat hitam betullah..da la bau sedap..

so far best je pakai..

rugi x try dr dulu.. sbb aku ni jenis x rajin menepek..

mak pun mrh2 tgk muke aku parut sini parut sana..

adek badek aku pun ala2 camtu la gak..ade je parut sini parut sane..

tp xpe xpe.masih lom terlambat lg..

hehehe

BB Cream @ blemish balm cream..

function same mcm foundation cume die nye function lg up lahh..

die x buat muke kite ala2 topung gomak gitu..

die mensekatakan muke ..yela da name pun blemish balm..mestila hilangkan blemish la kan..

mmg femes la bb cream ni last 2 years kot time kat korea..

sbb nye die ade berbelas2 lg la function .. buang wrinkle la anti-aging la.. bla bla..

oh yea.. also got spf woo.. so xyah nk tepek2 pakai sunblock ke hape..

oh ni aku pakai la sejak 2 minggu ni..

mmg okay la..

tu review dr aku la kan..

P/S: Sila click gambar di atas atau boleh CLICK sini utk sebarang pertanyaan berkaitan produk ye!!

Update Nov 2010: SORRY SANGAT – SANGAT! Untuk pengetahuan umum saya dah habis belajar dan telah pulang ke Malaysia. For now agak susah untuk dapatkan stok yang kehabisan. Kalau ada rezeki diizinkan Allah saya akan menjual kembali produk yang disukai ramai ini πŸ™‚ TERIMA KASIH!

53 Comments »