T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Terima kasih Nuffnang!

20150318_124618

 

Alhamdulillah.. blog ni masih jadi tempat menjana duit walau tak sebanyak tempat lain.

Terima kasih Nuffnang!

No Comments »

Hasil Nuffnang

Buat sekelian kalinya last week balik rumah dapat surat dari Nuffnang..
Walau tak seberapa nak compare dengan orang lain tapi ada jugak hasil nya..
Lepas la duit joli-joli sikit..
Mommy plan nak buat Reading Corner untuk Maryam..

Maryam kalau nak compare dengan cousins memang agak slow nak bercakap..
Memang takde butir sangat yang kita faham tapi takpe..
Mommy and daddy tau Maryam boleh sebut tapi malas je :p

So now mommy and daddy ade projek baru nak siapkan reading corner untuk Maryam.
Maryam memang pantang nampak kertas and pen mesti mintak..

Nak ajak daddy pergi Ikea tapi haihhhh jauh nyeeeee… ramai orang pulak tu @_@

1 Comment »

2nd Nuffnang cheque!

Arrived last week.. tapi disebabkan aku berade di KJ so on Friday baru dapatlah.
Muahaha bersyukur dengan rezeki tambahan..

Terima kasih banyak2 jugak kepada insan – insan yang sudi masuk blog aku ni and baca segala ngarutan aku ni…

Hehehehe…

Walau jumlah tak beratus2 macam blogger2 tername kan.. Tapi untuk blogger yang hobi2 tulis blog ni memang cukup bertuah lah kan?

Untuk para new bloggers.. Cubelah try register nuffnang.. Insya allah tak banyak pun lama2 simpan dapatlah hasilnya. Cuma kena bersabarlah dan berusaha rajin2 tulis dan update blog nye.

finally..thanks to Nuffnang Malaysia yang sangat efficient dan very commited! Good job team!

2 Comments »