T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Tahukah anda?

Nuffnang telah berbaik hati menghadiahkan check sebanyak RM++ untuk saya setelah berpenat-lelah(ya lahh kau tuu) menulis crapsentry-entry dalam blog saya ini..

tepok-tepok tangannn~~~~~:joget:

Yang penting kesaborann *sile cakap lagi dalam nada mak Adif dalam cite Dunia Baru siap penuh tajwid yea)

Saya berniat nak bagi hasil-hasil tuaian itu pada webmaster sayang yang banyak keluar duitbertungkus-lumus menjayakan blog ini…

miahahahaa…

again.. MEKASIH YANGGGG 🙂

1 Comment »

Screw yeuuu!

AKU mmg benci gilaa bile ade orang yg ade perasaan PHD(perasaan hasad dengki) yang melampau2 kat orang lain..

arghh BODOH gila kau x patut hidup weyh..

mnyusahkan orang lain aje..

it is okay la to know if the pengeji or pencarut org yg kite kenal kan? but hey.. only people with no ass aje suke main kutuk2 keji2 ikut email ni okey..

Since my closest person i know right now is having difficult time .. im so sympathy!!..

Mari doa perempuan or lelaki yg sial itu kene balik ape yg sepatutnye..

Hey it is not good to caci other’s parents ok!..

Kalau nak kutuk maki caci pun better be face to face.. not try to hide ur identity yg keji gila busuk tuh..

arghh

SCREWWW YOUU!!

p/s: i really feel like to sing..”I Like To Move It, Move It with Madagascar 2!”!!

No Comments »