T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

Happy graduation!

with Ain.Akma.Kak Emy.Huda amek gambar 🙂

with Ruhil and Hana.ok saya berdiri atas tembok laaa.bukan dorg yg rendah~~  pfttt 😛

with huda n ain 🙂

all the gurls ! opss auntie sharipah pun adee 😀

with INHA UNI bear that Akma gave 🙂tepi kolam

To myself! hihi..

di kesempatan ini.. saya mahu mengucapkan berjuta-juta terima kasih to Akma.. yang sanggup ke sana ke mari usung kamera besar jadi photog of the day.. sungguh terharu.. ditambah pula dengan bear graduation INHA 2010 yang comel gilaaaaa.. SUKA TO THE MAX!.. i hope everything akan dimudahkan untuk anda selepas ini yea.. Saya dapat memahami perasaan melepaskan orang-orang terapat yang almost hari-hari nampak muka.  Sampai berapa biji ta** lalat atas muka die pun saya tau.. SAYA FAHAM!. HWAITING!!

Terima kasih to kak Emy .. yang walaupun sibuk nak exam TOPIK ni .. sanggup turun padang.. and thankssssssss untuk bunga comel tuhhh.. ehhehe than god bukan roses! macam tahu-tahu pulerr.. and the big chunk of chocolate! sajaaa la nii nak bagi basz makin gebu kan kann kannn.. hihi

Terima kasih to my babes Huda and Ain for the sweet rose(nasib baik seketui ajaaaa :D) and the chocs! huuhuhuh.. im gona miss u girls a lot!!..

Thank you to my Inha hubae(junior) for the lovely gift! SAYANGG KORANGGG!

To INHA girls yang grad .. HAPPY GRADUATION!!! kak basz mesti rindu time kita gelak-gelak dulu!!

AND to other juniors/seniors yang dtg ke INHA GRADUATION CEREMONY tadi pun terima kasih jugak.. 🙂

And thank you so much to mak abah adik-adik sedara-mara family jauh dekat dan soon-to-be-my-husband.. THANKS A LOT!

oh.. and untuk pembaca blog ni (yang mostly nye senyap2 ajork but i know u all continuously reading my blog yang ntah hapo-hapo nih).. THANKS!

dan terima kasih kepada diri sendir sebab tak give up dengan diri sendiri and keep going till the end! almost 7 years tuhhh.. memang byk yg saya belajar sepanjang berada di Korea ni.. Tak mustahil i will come again .. sama ade for vacation or untuk mencari sesuap nasi.. Insya Allah.. 🙂

HAPPY GRADUATION!

8 Comments »