T. H . E . G E D I K S heart always in K O R E A

The diary of a gediks student, lover, wife and mommy who once lived in South Korea..NOW she's living her own life but her heart always in KOREA =)

[Review] Yukids Island, ONE Utama

20140315_161336

20140315_161351

20140315_161400

20140315_164357_1

Yukids Island ni terletak di Lot S307,2nd floor,1Utama New Wing. Kena masuk ke dalam sikit baru nampak papan tanda Yukids ni tapi dari luar dah boleh terang-terang nampak. Kalau carik Galactica playground tu dah dekat la tu.

Tak silap ada lagi indoor playground. Sebenar-benarnya nak carik yang dalam Aeon tu mesti murah sikit. Yang ni per kid RM28 untuk weekend RM18 untuk weekdays untuk SEJAM je.

Socks pulak RM4 per pair untuk dewasa / kanak-kanak.

Kalau nak compare dekat indoor playground Aeon Equine Park tu yang ni kecik sikit. Cuma best nye banyak belon.

Tapi masa kitorang pergi weekend tu macam tak ramai orang sangat la so rasa luas sikit. Ada bilik private untuk buat indoor party jugak. Lepas tu ada few meja untuk parents stay and tunggu.

RM28 untuk main sejam tu rasa mahal lah jugak.

Maryam pun tak kisah bila ajak balik lepas sejam.

Boring sikit kot..

1 Comment »