She is 3!!!

fotos_20150322010743

Pejam celik pejam celik dah besar dah anak mommy daddy ni..
Tsk tsk tsk..

Padahal masih segar bugar dalam ingatan mommy ni masa last check up kat HUKM tu..

Doc cakap malam ni admit esok kita operate! @_@

Macam mana perasaan takut mommy masa tunggu turn nak masuk OT tu..

Tapi nasib baik nurse-nurse kat HUKM tu semua baik-baik and buat macam takde ape sangat..

Berpeluh-peluh mommy walaupun sejuk melampau dalam bilik OT tu.

Sekarang umur 3 tahun banyak mommy nampak perubahan kakak-to-be ni..

Cerdik anak mommy daddy ni =)

We are so proud of u darling!

Take your time and mommy daddy always will be by your side to guide you inshaa Allah.

Maternity + nursing 2 in 1 pillow

20150210_210324

20150210_210345

 

Last time tak sempat nak beli maternity pillow just guna bantal biasa je sebab katil tu muat lagi even letak bantal banyak-banyak. This time sebab ada kakak M, so memang takde makne la mommy nak conquer katil tu.

Walau dah sambungkan katil dia ke katil kite pun bila bangun tengah malam dia still menyempit sebelah daddy jugak. Dah pulak daddy menyempit kat mommy. Mommy la yang sesak.

Disebabkan maternity pillow kat luar sana adalah melampau ya hamat .. dengan kepakaran mengGoogle dan ada sahabat yang sangat pandai jahit (nasib pandai pujuk mintak jahitkan cover maternity / nursing pillow ni siap tolong bagi sample lagi) akhirnya siap jugak cover maternity/nursing pillow ni.

Siap extra 1 lagi untuk kakak M dengan pattern Hello Kitty youuu..

Mekasih banyak-banyak la hanti tanti.. =) *one day die read jugak ni kalau dia boring-boring muahaha*

Kekabu tu daddy beli kat Jalan Kapar on the way balik rumah opah RM20 seguni dalam 1-2kg kot. Daddy jugak yang isikan dedua bantal.. mih mih mih..

Mommy punye request ade zip so boleh tambah/kurangkan kepadatan kekabu tu tapi kakak M punye hanti tanti tak sempat nak letak zip so daddy jahitkan lepas isi kekabu.

Memang sedap je peluk bantal ni time tidoq. Nanti kalau nak transform jadi nursing pillow boleh ikat je guna tali tu so jadilah nursing pillow =)

Mekasih tak terhingga kat hanti tanti.. hehehe

p/s: Tempahan adalah terhad which is sangat rare sekali tengok pandai pujuk ke idok. Sebab tukang jahit ni sangat mantop dan meletops.